Bar & Natklubber

I nattelivet skal en kasseterminal kunne stå i mod lidt af hvert. Det skal kunne håndtere betalinger hurtigt og holde til der bliver spildt på det.

Men først og fremmest skal det være driftssikker så publikum altid kan købe drinks. Hvis først baren ikke kan servicere sine gæster så forsvinder gæsterne hurtigt og dermed indtjeningen. Derfor anbefaler Unitec Cashpad (Kommer til Marts), CHD8800, Mega-Tec og PI Spin til din bar eller natklub.

CHD 8800

CHD 8800 kasseterminal er en ægte all-in-One POS. I et enkelt kabinet får man et komplet POS-system med en hurtig pålidelig 80 mm termisk printer og et kundedisplay.

Med sin ægte 15 " flad touch-panel og strømlinet design lever CHD 8800 kasseterminal op til de krav der i dag stilles til en POS kasseterminal. 

MEGA-TEC Kasseterminal

MEGA-TEC kombinerer fordele ved en række hardware og software teknologier men er samtidigt en af branchens mest robuste kasseterminaler. MEGA-TEC har ingen bevægelige dele, ingen harddisk eller ventilator, hvilket gør den meget pålidelig og stabil. Den ældes meget langsomt og har en lang levetid og meget lidt servicebehov.

PI Spin Kasseterminal

PI Spin er ubestridt branchens mest elegante kasseterminal, hvor fokus er på design og skærmkvalitet. PI sætter fortsat standarden for touch skærme. Touch terminalen fås med enten 8’’ eller 15’’ TFT skærm (Spin8 og Spin15) og har allerede vist sig populær i danske restauranter og caféer – både blandt personale, ejere og gæster.