Detail

Rabatter, kampagner, gavekort og loyalitetskort er blot nogle af de funktioner der er eftertragtet i detailhandlen. Derudover skal betalinger foregå hurtig så du kan betjene flere kunder på kortere tid og undgår der opstår kø ved kassen.

 Derfor stiller detailhandlen høje krav til hvad din kasseterminal skal kunne. Unitec betalingssystemer tilbyder flere gode alternativer som sørger for du har en kasseterminal der lever op til lige præcis dit behov. Eksempler på disse løsninger er Cashpad (Kommer til Marts), CHD minipos, Medi-tec og Mega-tec.

CHD 6800 MiniPos

Den nye CHD 6800 kasseterminal er en ægte all-in-One POS. I et enkelt kabinet får man et komplet POS-system med en hurtig pålidelig 58 mm termisk printer og et kundedisplay. Med sin ægte 10 " flad touch-panel og strømlinet design lever CHD 6800 kasseterminal op til de krav der i dag stilles til en POS kasseterminal. 

MEGA-TEC Kasseterminal

MEGA-TEC kombinerer fordele ved en række hardware og software teknologier men er samtidigt en af branchens mest robuste kasseterminaler. MEGA-TEC har ingen bevægelige dele, ingen harddisk eller ventilator, hvilket gør den meget pålidelig og stabil. Den ældes meget langsomt og har en lang levetid og meget lidt servicebehov.

medi-tec-hx2500-på-fod

MEDI-TEC Kasseterminal

MEDI-TEC kombinerer fordele ved en række hardware og software teknologier men er samtidigt en af branchens mest robuste kasseterminaler. MEDI-TEC har ingen bevægelige dele, ingen harddisk eller ventilator, hvilket gør den meget pålidelig og stabil. Den ældes meget langsomt og har en lang levetid og meget lidt servicebehov.