Fastfood

En kasseterminal til fastfood branchen skal, som ordet hentyder til, først og fremmest være hurtigt! Det skal have en hastighed der lever op til branchens ry men samtidig kunne supportere salg af menuer, sammensætninger af mad og selvfølgelig rabatter.

I fastfoodbranchen ser man ofte høj udskiftning af personale. Derfor skal din kasseterminal også være let at lære at betjene så du hurtig kan introducere ny arbejdskraft. Når der skal vælges kasseterminal til fastfoodbranchen kan det være fornuftigt at vælge en løsning som kan integreres med gæstekald.

Hos Unitec betalingssystemer foreslår vi i kigger nærmere på Cashpad (Kommer til Marts), Medi-Tec, Mega-tec og PI Spin til fastfoodbranchen.

medi-tec-hx2500-på-fod

MEDI-TEC Kasseterminal

MEDI-TEC kombinerer fordele ved en række hardware og software teknologier men er samtidigt en af branchens mest robuste kasseterminaler. MEDI-TEC har ingen bevægelige dele, ingen harddisk eller ventilator, hvilket gør den meget pålidelig og stabil. Den ældes meget langsomt og har en lang levetid og meget lidt servicebehov.

MEGA-TEC Kasseterminal

MEGA-TEC kombinerer fordele ved en række hardware og software teknologier men er samtidigt en af branchens mest robuste kasseterminaler. MEGA-TEC har ingen bevægelige dele, ingen harddisk eller ventilator, hvilket gør den meget pålidelig og stabil. Den ældes meget langsomt og har en lang levetid og meget lidt servicebehov.

PI Spin Kasseterminal

PI Spin er ubestridt branchens mest elegante kasseterminal, hvor fokus er på design og skærmkvalitet. PI sætter fortsat standarden for touch skærme. Touch terminalen fås med enten 8’’ eller 15’’ TFT skærm (Spin8 og Spin15) og har allerede vist sig populær i danske restauranter og caféer – både blandt personale, ejere og gæster.