Software

Unitec har et bredt sortiment i software.

Unitec præsenterer Cpos software til POS terminaler

Unitec har i samarbejde med Cpos udviklet software til POS terminaler. Cpos software bygger på mange moduler, der kan tilpasses til de individuelle brancher.

Læs Mere  

Unitec præsenterer Android telefon som håndterminal

Unitec har udviklet en app til android telefoner således at de kan bruges som håndterminal til at modtage bestillinger ved bordet.

Læs Mere

ELYX - Back Office Program til PI SPIN terminaler.

ELYX programmet er specielt udviklet til administration af data fra PI kasseterminaler. PC’en kommunikerer med de enkelte kasseterminaler ved hjælp af Internettet. Systemet giver mulighed for både at hente og sende data til den enkelte kasseterminal. Back Office programmet giver derved mulighed for centralt at oprette og vedligeholde varer, priser, rabatsatser, skærm layout, menuer, tjener nøgler m.m. Det er også muligt automatisk at aflæse og nulstille kasseterminaler på bestemte tidspunkter/dage.

Læs Mere

Epos Office - Back Office Program til Uniwell kasseterminaler

Epos Office programmet er specielt udviklet til administration af en eller flere kasseterminaler. PC’en kommunikerer med de enkelte kasseterminaler ved hjælp af Internettet. Systemet giver mulighed for både at hente og sende data til de enkelte kasseterminaler. Back Office programmet giver derved mulighed for centralt at oprette og vedligeholde varer, priser, rabatsatser, skærm layout, menuer, tjener nøgler m.m. Herved sikres, at ændringer omgående kommunikeres til alle terminaler i netværket. Back Office programmet giver endvidere mulighed for at indsamle og konsolidere data fra alle kasseterminalerne i netværket. Disse data kan analyseres ved hjælp af systemets standard rapporter. Det vil også være muligt automatisk at aflæse og nulstille kasseterminaler på bestemte tidspunkter/dage..

  Læs Mere

Til toppen