Branche

Kantine:

Rabatter, kampagner, gavekort og loyalitetskort er blot nogle af de funktioner der er eftertragtet i detailhandlen. Derudover skal betalinger foregå hurtig så du kan betjene flere kunder på kortere tid og undgår der opstår kø ved kassen.

Derfor stiller detailhandlen høje krav til hvad din kasseterminal skal kunne. Unitec betalingssystemer tilbyder flere gode alternativer som sørger for du har en kasseterminal der lever op til lige præcis dit behov. Eksempler på disse løsninger er Cashpad, CHD minipos, Medi-tec og Mega-tec.

 

Fastfood:

En kasseterminal til fastfood branchen skal, som ordet hentyder til, først og fremmest være hurtigt! Det skal have en hastighed der lever op til branchens ry men samtidig kunne supportere salg af menuer, sammensætninger af mad og selvfølgelig rabatter.

I fastfoodbranchen ser man ofte høj udskiftning af personale. Derfor skal din kasseterminal også være let at lære at betjene så du hurtig kan introducere ny arbejdskraft. Når der skal vælges kasseterminal til fastfoodbranchen kan det være fornuftigt at vælge en løsning som kan integreres med gæstekald.

Hos Unitec betalingssystemer foreslår vi i kigger nærmere på Cashpad, Medi-Tec, Mega-tec og PI Spin til fastfoodbranchen.

 

Bar & Natklubber:

I nattelivet skal en kasseterminal kunne stå i mod lidt af hvert. Det skal kunne håndtere betalinger hurtigt og holde til der bliver spildt på det.

Men først og fremmest skal det være driftssikker så publikum altid kan købe drinks. Hvis først baren ikke kan servicere sine gæster så forsvinder gæsterne hurtigt og dermed indtjeningen. Derfor anbefaler Unitec Cashpad, CHD8800, Mega-Tec og PI Spin til din bar eller natklub.

 

Restauranter:

Restaurationsbranchen er den branche der sætter det højeste krav til din kasseterminal. Der er høje krav til en stabil drift, integrationer med printere, køkkenprintere, tjenerkald, bordreservation osv. Derudover har en restaurant ofte brug for at kunne bordstyring, modtage gavekort og være integreret med tjenernøgle.

I restaurationsbranchen er der ofte behov for at lave ændringer til menukot, priser og sortiment. Derfor kan det være en god idé at vælge en løsning med et komplet backend adgang så alt det administrative kan klares hjemmefra.

Hos Unitec betalingssystemer kan vi tilbyde flere løsninger som er velegnede til restaurationsbranchen. Læs mere om vores nyeste skud på stammen Cashpad, eller den velkendte elegante PI Spin kasseterminal. Medi-Tec og Mega-Tec er ligeledes gode alternativer til denne brance.