Bar & Natklubber

I nattelivet skal en kasseterminal kunne stå i mod lidt af hvert. Det skal kunne håndtere betalinger hurtigt og holde til der bliver spildt på det.

Der er høje krav til en stabil drift, integrationer med printere, håndterminaler, økonomisystem, betalingsterminaler.

I Bar & Natklubber er der ofte behov for at lave ændringer til menukort, priser (natpriser) og sortiment. Derfor er det en god idé at vælge en løsning med et komplet backend adgang så alt det administrative kan klares hjemmefra.

Nem-ordre er et nyt system til Bar & Natklubber. Det fungerer sikkert og nemt – uden download af app. Dine gæster scanner en QR-kode og får adgang til tjenester, der tilbydes i Bar & Natklubber, f.eks. se menukortet, bestille bordpakke - Se dagens tilbud - Betale regninger

Nem-ordre kan skaleres efter behov. Systemet kan integreres med Cashpad, så kundernes bestillinger sendes direkte til baren og regnskabet afstemmes automatisk via økonomisystem (e-conomic).

Integrer Nem-ordre med Cashpad og gør det lettere og bedre for både personale og gæster. Se mere på nem-ordre.dk

Hos Unitec betalingssystemer kan vi tilbyde en løsning som er velegnede til Bar & Natklubber. Læs mere om vores betalingssystemer Cashpad og Nem-ordre.

Cashpad Kasseterminal

Cashpad er fremtidens kasseterminal, et system der har samlet det bedste af to verdener. Cashpad kombinerer Apples tidløse design og brugervenlighed med en lokal server der garanterer en stabil drift og muliggøre tilslutning af eksterne enheder.

X

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]