Restaurant & Cafe

Restaurationsbranchen er den branche der sætter det højeste krav til din kasseterminal. Der er høje krav til en stabil drift, integrationer med printere, køkkenprintere, tjenerkald, bordreservation osv. Derudover har en restaurant brug for at kunne bordstyring, modtage gavekort og være integreret med håndterminaler, økonomisystem, betalingsterminaler.

I restaurationsbranchen er der ofte behov for at lave ændringer til menukort, priser og sortiment. Derfor er det en god idé at vælge en løsning med et komplet backend adgang så alt det administrative kan klares hjemmefra.

Nem-ordre er et nyt system til café- og restaurationsbranchen. Det fungerer sikkert og nemt – uden download af app. Dine gæster scanner en QR-kode og får adgang til tjenester, der tilbydes i café/restauranten, f.eks. se menukortet, bestille mad og drikke - Se dagens tilbud - Take away - Betale regninger

Nem-ordre kan skaleres efter behov. Systemet kan integreres med Cashpad, så kundernes bestillinger sendes direkte til bar/køkken og regnskabet afstemmes automatisk via økonomisystem (e-conomic).

Integrer Nem-ordre med Cashpad og gør det lettere og bedre for både personale og gæster. Se mere på nem-ordre.dk

Hos Unitec betalingssystemer kan vi tilbyde en løsning som er velegnede til restaurationsbranchen. Læs mere om vores betalingssystemer Cashpad og Nem-ordre.

Cashpad Kasseterminal

Cashpad er fremtidens kasseterminal et system der har samlet det bedste af to verdener. Cashpad kombinerer Apples tidløse design og brugervenlighed med en lokal server der garanterer en stabil drift og muliggøre tilslutning af eksterne enheder.

X

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]