Case story: Skanderborg Bryghus

Skanderborg Bryghus – kender du historien?

I 2015 slog Skanderborg Bryghus atter dørene op til et lokalt ølbryggeri, næsten 100 år siden der sidst blev brygget øl i byen. Skanderborg Bryghus startede som et lille hobbybryggeri af 7 øl entusiaster som hurtig øjnede en mulighed for at udvide bryggeriet. Hobbybryggeriet blev lavet om til et aktieselskab og Skanderborg Bryghus har siden været drevet af passionerede frivillige og aktionærer der alle arbejder frivilligt uden løn. En sand hyldest til den velkendte andels tanke som Danmark er bygget på.

Skanderborg Bryghus har de senere år oplevet stor succes og deres produktion kan ikke længere følge med efterspørgslen på deres 20 forskellige øl. Det har Bryghuset taget konsekvensen og udvider nu kapaciteten til at kunne brygge 4 millioner liter øl om året i stedet for 150.000 liter i det gamle bryggeri. Den nye produktion ventes at sætte i gang i den nye år.

 

I forbindelse med opgraderingen af Bryghuset har Skanderborg Bryghus også valgt at opgradere deres betalingssystem. Baren og butikken bliver passet af frivillige aktionærer så de var på udkig efter et system der var nemt at betjene og nemt for skiftende personale at lære. Deres valg faldt på Unitecs Cashpad betalingssystem. I bryghuset bruger de blandt andet tjenernøgler, integrerede betalingsterminaler og gavekort. Om Unitec og Cashpad siger administrativ chef Dorthe Kongstad Petersen:

”Der er super service, hurtige løsninger og et venligt personale som man føler sig tryg ved. Problemer tages der hånd om med det samme og der er en rigtig god kommunikation. Vi fortryder absolut ikke vores skifte over til Unitec og Cashpad, men kan varmt anbefale dem.” Dorthe Kongstad Petersen, Administrativ Chef hos Skanderborg Bryghus.

Kom ind forbi Skanderborg Bryghus på Danmarksvej 17 i Skanderborg og nyd én af deres mange spændene øl og få en snak med en af de mange aktionærer der passer butikken. Skanderborg Bryghus holder åbent for offentligheden tirsdag og fredag hvor der både er mulighed for at købe øl i butikken eller nyde dem i baren.

Se mere på https://www.skanderborgbryghus.dk/