Case story: Raadvad kro

Raadvad kro

Raadvad Kro finder i idylliske omgivelser midt i Jægersborg Skovdistrikt. Kroen er placeret blot 15 minutter nord for København i Kongens Lyngby lige op ad Dyrehaven. Udover at give gæsterne en fantastisk udsigt er den smukke natur, der omgiver kroen, med til at give inspiration til menuerne. Alle retter tager nemlig sit udgangspunkt i årstidernes udvalg af råvarer, og er baseret på de bedste råvarer, der kan opdrives – og så er de gerne fra lokalområdet. Målet er at give gæsterne nuancerede smagsoplevelser, der matcher den flotte natur omkring dem.

Bag restauranten står det skarpe forpagterpar Peter Steen, køkkenchef, og Rikke Kold Black, restaurantchef, der også begge har mange år på bagen inden for branchen.  

Med Cashpad kan Raadvad kro være sikker på en stabil drift, også når det skal gå hurtigt. De kan udvide med flere enheder og dermed være fleksible og give kunderne en god oplevelse. Har du også brug for et stabilt system, så du kan give dine kunder en god oplevelse i caféen eller restauranten?  

Se mere om Cashpad.   Bestil uforpligtende demo af Cashpad - Online eller hos jer: Link