CHD 8 Håndterminal

Danmarks mindste kasseterminal!

CHD 8 er en ny generation af mobile kasseterminaler og vejer kun 270 gram!

CHD 8 er den ideelle løsning for Festivaler, hvor kompakthed og mobilitet er de afgørende faktorer. CHD 8 er IP 67 godkendt det vil sige at den er beregnet til at arbejde udenfor under alle forhold. Det kompakte og moderne design af CHD 8 terminalen tillader bekvem arbejde, enten holde det i hånden, eller placere den stationære på disken. Det store 5”-display og baggrundsbelyst skærm giver praktisk arbejde med terminalen under alle forhold.

Funktionalitet
På trods af sin kompakthed, indeholder CHD 8 alle de funktioner der er nødvendige for det daglige arbejde med terminalen. Indbygget scanner, NFC læser, Bluetooth, kamera, batteri og kommunikation mellem CHD 8 og Back Office hvilket gør det muligt at kan sendes nye vare til CHD 8, og aflæse salgsdata fra CHD 8.

Scanner
For allerede mange årtier siden har stregkoder gjort arbejdet for sælgere lettere. Indtil nu har stregkodescanner været en enhed, der er forbundet med kasseapparatet. Med CHD 8 har vi skabt et kasseapparat med integreret stregkodescanner - og dermed fuld mobilitet er fastsat i detailleddet placering.

NFC læser
Med indbygget NFC læser bliver det muligt at aflæse betalingskort og armbånd der bruges som entre eller betaling til en festival.

Batteri
Kraftig batteri leverer mobilt arbejde med terminalen i op til 8 timer. Hvis det er nødvendigt at arbejde med CHD 8 i flere timer - udskiftes den tomme batteri med et opladet og man kan fortsætte arbejdet. Vi har tilskrevet princippet om kompakthed også til batteriopladning - ekstern base kan have op til 4 ekstra batterier.