PI Spin Kasseterminal

Stabilitet og Design

PI Spin er ubestridt branchens mest elegante kasseterminal, hvor fokus er på design og skærmkvalitet. PI sætter fortsat standarden for touch skærme. Touch terminalen fås med enten 8’’ eller 15’’ TFT skærm (Spin8 og Spin15) og har allerede vist sig populær i danske restauranter og caféer – både blandt personale, ejere og gæster.

PI Spin er RAM baseret, hvor alle informationerne ligger direkte på kasseterminalen. Det giver en meget hurtig og sikker arbejdsgang. TFT skærmen er lys, stærk og refleksfri. Kasseterminalen har alle de faciliteter, der kræves af et moderne restaurantsystem, herunder: Tjenernøgler, biotermisk aflæsning (fingeraftryk), Ethernet og Back Office program. Terminalen er en elegant, kompakt, ekstremt driftsikker og nem at bruge.

Terminalen har alle de faciliteter der kræves af et moderne restaurant system, herunder ”Grafisk bordtegning, genkald og udskrivning af tidligere betalte regninger, programmerbare tjenernøgler, biotermisk aflæsning (fingeraftryk), Ethernet og Back Office program.

Terminalen har en lang række rapporter og statistikker som frit kan vælges og kombineres efter ønske og behov.
Rapporterne kan tages i flere niveauer, med adgangskoder programmeret direkte i tjener-nøglerne - alle har samme nøgler, restaurantchef, inspektører, tjenere, men med forskellige rettigheder. Rapporterne kan udskrives på skærmen eller en ekstern printer.

PI SPIN terminalen er en elegant, kompakt og ekstremt driftsikker restaurantterminal. Terminalen er utroligt nem at bruge og det er hurtig at lære alle de indbyggede faciliteter. Terminalen leveres med et fleksibelt regningssystem, hvor der kan indtastes bordnumre, værelses-numre eller pladser i bar. Regninger kan håndteres individuelt, med splitregning, flytning af regning fra et bord til et andet, samt et internt debitorsystem. Debitorsystemet kodes med kundens data, og med diverse oplysninger om specialpriser, kreditloft og andre relevante informationer.

PI SPIN kan forbindes i netværk med andre PI kasseterminaler og har mulighed for tilslutning af trådløs håndterminal (PI SpinPad), scanner, eksterne printere, kundedisplay el. PC med back office program.

 

Tilbehør

Pi printer

PI Printere

spinpad

PI Spin Pad