Næste generation af kasseterminaler

Cashpad - et betalingssystem, der understøtter alle behov i café- og restaurationsbranchen. Et system med stærk ydeevne, god kvalitet og pålidelig support.  Cashpad er fremtidens kasseterminal til restaurationsbranchen, et system der har samlet det bedste af to verdener. Cashpad kombinerer Apples tidløse design og brugervenlighed med en lokal server der garanterer en stabil drift og muliggøre tilslutning af eksterne enheder. Cashpad betalingssystem differentierer sig fra andre tablet løsninger ved hjælpe af den lokale server som muliggør tilslutning af eksternt udstyr samt mulighed for at køre på et lokalt netværk. Andre tablet løsninger på markedet har ikke mulighed for at integrere udstyr og er derfor nødsaget til at benytte dyre alternativer for at kunne modtage betalinger fra betalingskort.

Betalingssystemet består som minimum af en iPad og en Cashpad server. Har man behov for at benytte sig af flere enheder til at modtage ordrer kan man let tilslutte en hver anden IOS enhed, downloade Cashpad appen og så kan enheden benyttes til at modtage ordrer. Den lokale server agerer samlingspunkt for alle de enheder der bruges til at modtage ordrer. På denne måde er alle bestillinger samlet og der er altid et komplet overblik over hvilke borde der er er optaget samt hvilke ordrer der er afgivet og sendt til køkkenet.

Ligeså fleksibelt som Cashpad er i din restaurant, lige så fleksibelt er det at tilgå de administrative redskaber. Administrationsmodulet kan både tilgås direkte på Cashpad serveren men også via en fjernadgang. Derved har manageren altid adgang til at ændre priser og menuer samt tilgå omsætningstal og salgsrapporter.

 

  • Fleksibelt
  • Grafisk bordstyring
  • Tilslutningsmuligheder til betalingsterminaler
  • Gæstekald
  • Integration til køkkenskærm
  • Mulighed for at administrere opsætningen fra fjernadgang
  • Stabil drift

HØR MERE OMKRING CASHPAD

og de mange muligheder der er, med denne nye generation af kasseterminaler.

Kontakt os for at høre nærmere eller se mere på Cashpad.dk