Case story – Restaurant HOS

Nyfortolkningen af det traditionelle danske smørrebrød er kommet for at blive. Flere steder i landet er der åbnet frokostrestauranter med moderne smørrebrød og nu er turen kommet til Odense. I februar slog H|O|S dørene op i lokalerne i Kongensgade 65 og baseret på anmeldelserne man kan finde på nettet, så er de kommet flyvende fra start. Det er dog ikke underligt når man ser nærmere på de to ejere der står bag H|O|S, Michelle Hemme og Jakob Spolum. Sammen har de et CV der kan få tænderne til at løbe i vand, inden man vel og mærke har set menukortet fra H|O|S. Deres fortid inkluderer velkendte restauranter såsom Formel B, Sletten, Ruths Hotel, Pasfall og Kok & Vin.

Selvom deres fokus er på frokostrestauranten, så vil der også være åben for aftenservering fredage og lørdage og med et rigt vinkort vil der ligeledes være mulighed for at nyde godt af Michelle Hemmes sommelier evner. Ud over maden og vinen er H|O|S også fokuseret på at bruge og støtte lokale økologiske råvarer.

Som betalingssystem har H|O|S valgt at bruge PI som de kender fra tidligere ansættelser. PI terminalen er en elegant, kompakt og ekstremt driftssikker restaurantterminal som er nem at bruge og hurtig at lære at kende.

Læs mere om H|O|S her.