Privathedspolitik ved Apps

 

Privathedspolitik

  1. Ved at downloade og oprette vores Apps accepterer De reglerne inkluderet i vores Privathedspolitik. Vi forbeholder os ret til at indføre ændringer i vores Privathedspolitik. Oplysninger oplyst ved oprettelse i en af vores Apps vil hverken blive solgt eller tilgængeliggjort til tredjeparter af Unitec. Vores behandling af de persondata vi indsamler såsom navn, adresse, e-mail, kortnummer og bankinformationer behandles i henhold til loven om behandling af personoplysninger, persondataloven. Oplysninger vil blive gemt på ubestemt tid så længe Unitec har en årsag hertil.  Unitec vil kun dele dine personlige oplysninger med andre under følgende omstændigheder:
  • Når det er nødvendigt for overholdelse at relevante nationale love og regler, som for eksempel retskendelser, stævninger, ransagning kendelser, osv.
  • Når det er nødvendigt i forbindelse med indsatser for at efterforske, forebygge eller foretage handlinger i forbindelse med ulovlig aktivitet og svindel.
  1. Ved oprettelse på vores App vil De indtaste diverse persondata. Disse data bruges udelukkende til realisering af handelsbetingelserne med henblik på indbetaling til Deres konto og efterfølgende udbetaling. Det er ekstremt vigtigt for os at Deres information er i sikkerhed. Desværre er ingen metode til transmission over internettet, eller metode til opbevaring 100% sikker. Selvom Vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable metoder til at beskytte dine personlige oplysninger kan Vi ikke garantere dens absolutte sikkerhed.
  1. Der vil blive gemt et unikt id per transaktion der bliver gennemført og Unitec vil til en hver tid kunne tilgå disse.